tisdag 21 juni 2011

Teamwork med boulespel

Idag har vi haft teamdag inom forskargruppen för att diskutera hur vi kan utveckla vårt arbete för att bygga upp forskningsprogrammet för företagshälsovård. En viktig punkt var informationsutbyte mellan forskarna, företagshälsovården och arbetsgivarna. Vi kommer att bjuda in representanter för dessa till vår forskargrupp i höst för att få möjlighet att höra deras syn på hur och vad man behöver utveckla och nog så viktigt på vilket sätt är det möjligt att få ihop vardaglig praktik med forskning och utveckling.

Vi avslutade dagen med en hård kamp i boule som avbröts av åska och hällande regn som tom suddade ut poängställningen skriven i gruset- så frågan om vem som egentligen vann kvarstår!

Har ni ideer kring vem som kan vara bra att bjuda in till oss eller kanske är det så att du gärna kommer och pratar med oss- hör av dig via mail. Du hittar oss på www.ki.se/imm/irr

1 kommentar:

 1. Kanske blev det lite konstigt och otydligt med alla blixtarna som skymde det ädla spelet, men mitt lag vann, tyvärr för alla er andra.

  Medan jag sitter och klurar på evidensbaserade metoder och vad som egentligen händer med dem när de ska implementeras i olika sammanhang, så har jag en fråga till Professorn. Den nya professuren i företagshälsovård du fått är spännande. Varför har den inrättats och varför nu? Vilka behov förväntas den täcka och vilka problem i samhället kan den tänkas vara med om att försöka lösa?

  Och naturligtvis grattis till professuren! Vi är alla mycket stolta.

  Pepper Winterhausen

  PS Snygg blogg.

  SvaraRadera