onsdag 16 november 2011

En givande vecka

Denna vecka har varit fullt upp. I måndags träffade vi företrädare för arbetsgivarna och hade en givande dialog om Framtidens FHV och behoven av utveckling. En av de saker som fastnade i mig var småföretagarna och hur de skall kunna stödjas i att arbeta förebyggande med arbetsmiljö och hälsa. En annan intressant diskussion var branschkunnande och att FHV inte längre kan ge lika bra support pga att de inte har specifikt branschkunnande. Som sagt många tankeväckande saker fick vi till oss som vi skall bygga vidare på.

Idag var jag inbjuden till AFA Försäkring för att berätta om FHV satsningen. Fick även där mycket bra feedback och goda ideer att spinna vidare på.
Imorgon påbörjar vi de första intervjuerna för doktorand/post doc tjänsten och fredag möte med företrädare för arbetstagarna.
En härligt intensiv och givande vecka. Förresten har ni väl inte missat att vi launchat vår hemsida för vårt samverkanscentrum "Kompetenscenter för företagshälsovård"- gå in på www.fhvforskning.se och kolla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar