tisdag 17 december 2013

Nu är den här …!

Nu finns riktlinjen att ladda ned på kompetenscentrets hemsida  Riktlinjer vid ländryggsbesvär
Vi håller ett seminarium den 16 jan 2014 på World trade center i Stockholm. Seminariet riktar sig till beslutsfattare, tjänsteutvecklare, praktiker och arbetsgivare med intresse för kvalitetssäkrad företagshälsa. Det är kostnadsfritt och du anmäler dig här - anmälan. Först till kvarn gäller då det är ett begränsat antal platser!

Vi kommer även att den 16 januari öppna för ansökan till att bli certifierad som  Akademisk företagshälsa. Syftet med att skapa en certifiering för Akademisk Företagshälsa är att skapa en standardisering och struktur för ett kvalitetssäkrat arbetssätt för företagshälsovården som bygger på evidensbaserad praktik. Det syftar också till att underlätta kunskapsutbytet mellan forskning och praktik inom företagshälsa för att främja och stödja utvecklingen av hälsosamma arbetsplatser.  Certifieringen blir ett sätt att säkerställa att anställda och arbetsgivare nås av det senaste inom vetenskapen och att insatserna som görs blir enhetliga och kostnadseffektiva för att förebygga och åtgärda riskfyllda arbeten och arbetsplatser.

2 kommentarer:

  1. Är jag blind eller korkad, eller både och? Hittar inte professorns namn eller arbetsplats på bloggen. Skulle öka trovärdigheten om namn och institution fram kommer med tydlighet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har alldeles rätt - nu har jag uppdaterat min profile så att mitt namn och tillhörighet syns utåt.

      Radera